Si l’encertes, l’endevines, edició 2022

CNL de Barcelona

Ús professional

A Sants-Montjuïc, les botigues de Sants, Establiments Units, exhibiran cartells amb il·lustracions que representen frases fetes en català, i a les Corts, l'eix col·laborador serà l'Eix Sants-les Corts

Per setè any consecutiu, el CNL de Barcelona engega el concurs Si l'encertes, l'endevines a tots els districtes de la ciutat. A Sants-Montjuïc, les botigues de Sants, Establiments Units, exhibiran cartells amb il·lustracions que representen frases fetes en català, i a les Corts, l'eix col·laborador serà l'Eix Sants-les Corts.

El concurs, amb importants premis cedits per l'associació de comerciants o pels comerciants, consistirà a endevinar les frases fetes amagades darrere de cada il·lustració exposada. Tothom que ho desitgi podrà participar al concurs. S'hi podrà participar omplint una de les butlletes repartides per alguns comerços i equipaments municipals, o bé a partir d'una butlleta electrònica. El període de participació serà de l'1 al 30 d'abril.

Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre el teixit comercial, l'escola La Llotja i el CNL de Barcelona. Dinamitza els eixos comercials de la ciutat a través d'una campanya en què la llengua catalana i l'art de la il·lustració en són els eixos vertebradors, i fa partícip el col·lectiu jove d'un projecte lingüístic de ciutat tot donant-los l'oportunitat d'exposar les seves creacions en un aparador insuperable.

Butlleta digital de Sants, Establiments Units.

Vols compartir aquesta notícia?