Celebració del Dia Mundial de la Poesia a Badia del Vallès

CNL Vallès Occidental 3

Activitats complementàries

Badia se suma a la celebració del Dia Mundial de la Poesia, instituït per la Unesco, amb la VIII Marató de Lectura de Poesia i amb l'espectacle Rumbesia

El passat 22 de març, es va celebrar a Badia del Vallès la VIII Marató de Lectura Popular de Poesia, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia.

A les 10 h, Josep Martínez, tinent d'alcalde de l'Àrea de Ciutadania i Drets Civils de l'Ajuntament va donar el tret de sortida de la Marató de Lectura Popular de Poesia, amb la lectura del poema Si puc, de Gabriel Ferrater, amb motiu del seu any literari.

A continuació, l'alumnat de 4t de primària de les escoles de primària de Badia del Vallès es va sumar a la Marató amb la lectura de poemes d'elaboració pròpia. També va participar-hi l'alumnat de la Fundació Tallers Catalunya.

A la tarda, la Marató va continuar amb la lectura de poemes a càrrec de l'entitat badienca Manantial Poético, Poesia a Trenc d'Alba i el club de lectura Llegint ens ho passem bé, que van llegir els seus poemes.

Per cloure la jornada, a l'Auditori Municipal, els badiencs i badienques van poder gaudir de l'espectacle Rumbesia, un recital de poemes de poetes catalans a ritme de rumba en directe.

En total, unes 150 pesones van participar als actes commemoratius del Dia Mundial de la Poesia, organitzats pel SLC de Badia i la Biblioteca Vicente Aleixandre.

Vols compartir aquesta notícia?