"Si l'encertes, l'endevines": troba les frases fetes ocultes en un itinerari per l'eix comercial Sants-les Corts

CNL de Barcelona

Difusió

El Centre de Normalització Lingüística endega aquest concurs, per setè any, que consisteix a endevinar frases fetes que s'amaguen en una ruta per un mapa de l'Eix Comercial Sants-Les Corts. Es pot participar de l'1 al 30 d'abril.

Si l'encertes, l'endevines! és un concurs, ja tradicional en què cal endevinar les frases fetes amagades.

De l'1 al 30 d'abril, els comerços de proximitat de 12 eixos comercials de la ciutat lluiran cartells amb il·lustracions que representen frases fetes, creades per joves estudiants de l'Escola Superior de Disseny i Art La Llotja.

A les Corts, hi participen botigues de l'Eix Comercial Sants-les Corts, que exhibiran els cartells que representen frases fetes en català. Tothom que ho desitgi podrà hi participar, tant de manera presencial, o en línia.

Durant la primera setmana de maig es lliuraran els premis a les persones guanyadores del concurs, patrocinats pels eixos comercials. També s'entregaran els premis a la millor il·lustració segons el jurat expert i a la millor il·lustració segons el públic patrocinats per Barcelona Llibres, Artcants i TRESC - Comunitat de Cultura.

Consulta les bases del concurs.

Vols compartir aquesta notícia?