La Biblioteca Francesc Caula, de Sant Joan les Fonts, organitza un CLF per al VxL de la Garrotxa

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

Les parelles lingüístiques podien llegir "El temps de les cireres", de Montserrat Roig, adaptada per Núria Martí Constans

L’escriptora Núria Martí va visitar, el dimecres  23 de març, la Biblioteca Francesc Caula, de Sant Joan les Fonts, des d’on, en col·laboració amb el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa s’ha organitzat un club de lectura fàcil per als participants en el Voluntariat per la llengua de tota la Garrotxa. Va parlar de l’adaptació que ella ha fet, a lectura fàcil, de la novel·la “El temps de les cireres”, de Montserrat Roig. 

Núria Martí, amb la participació de voluntaris i aprenents que van assistir a l’acte, va parlar dels personatges d’aquesta novel·la, d’altres novel·les de Roig, de com vivia ella la literatura i de com escriure era la seva vida. Núria Martí també va explicar com ella mateixa entén el fet d’escriure i de les novel·les que ha escrit, tant les de lectura fàcil com les que no ho són. 

Abans del Club de lectura, Anna Escarpanter, de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, va fer-nos una visita guiada al castell de Juvinyà, a la planta baixa del qual està ubicada la biblioteca.

Vols compartir aquesta notícia?