Celebrem el Dia Mundial de la Poesia amb alumnes i participants al Voluntariat per la llengua

CNL de Terrassa i Rubí

Activitats complementàries

Dilluns a la tarda, el CNL tenia un repte: llegir poemes en 23 llengües per celebrar el Dia Mundial de la Poesia. Voleu saber si el vam complir? Llegiu la notícia!

El dia 21 de març va ser proclamat per la UNESCO Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar-lo en aquesta edició, la quinzena, la Institució de les Lletres Catalanes ha escollit el poema "Si puc" de Gabriel Ferrater, de qui enguany commemorem el centenari del naixement i el cinquantenari de la mort. El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) se suma a la celebració del Dia Mundial de la Poesia, amb més d'una quarantena de propostes que els centres de normalització lingüística organitzen per tot Catalunya.

A Terrassa, la presentació de l'acte va anar a càrrec de la directora del CNL, Teresa Garcia, que va fer una breu explicació de la figura de Gabriel Ferrater, ressaltant-ne la seva personalitat i l'aportació a la literatura catalana.

A continuació alumnes, aprenents i voluntaris per la llengua van recitar el poema "Si puc" en català, alemany, amazic, anglès, àrab, francès, grec, llatí i rus. També hi va haver la participació  d'algunes lectores que duien poemes escrits per elles mateixes.

L'acte es va desenvolupar en un ambient cordial i molt acollidor.

Vols compartir aquesta notícia?