Certamen Literari Francesc Candel 2022

CNL de Barcelona

Llengua i cultura

El Districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, convoca aquest any 2022, la XXVIII edició del Certamen Literari Francesc Candel, que organitza anualment amb la col·laboració de les tres Biblioteques del Districte: Biblioteca Francesc Candel, Biblioteca Francesc Boix i Biblioteca Vapor Vell. Els treballs s'han de fer arribar del 8 de març al 8 d'abril.

El certamen, que va néixer amb el propòsit d'homenatjar la figura de Francesc Candel a través d'incentivar la participació en activitats culturals, consta de tres modalitats:

  • relat curt (juvenil i adult),
  • poesia i
  • reportatge periodístic

Com participar-hi?

  • Els treballs que s'hi presentin han de ser inèdits, originals. No poden haver estat premiats anteriorment a un altre concurs literari.
  • Poden estar escrits en català o en castellà.
  • El certamen és obert a qualsevol persona física major de 14 anys d'edat (*) (**).
  • Cal presentar els treballs únicament per correu electrònic a l'adreça certamencandel@gmail.com indicant a l'assumpte: Certamen Literari Francesc Candel 2022 + nom de la modalitat en que es presenta; al cos del missatge electrònic: el pseudònim de l'autor/a i el títol del treball, i caldrà adjuntar-hi també un arxiu en format .doc o .pdf amb el nom i cognoms, data de naixement, telèfon, adreça i DNI de l'autor del treball.

Els treballs s'han de fer arribar del 8 de març al 8 d'abril.

El Jurat estarà integrat per representants culturals del Districte de Sants-Montjuïc i personalitats especialistes en les diferents modalitats del certamen.

El veredicte del Jurat es farà públic en l'acte de lliurament de premis, que tindrà lloc el dimecres 25 de maig a les 18.30 hores a la Biblioteca Francesc Candel.

El Districte publicarà les obres originals guanyadors a la seva pàgina web.

Consulteu les bases per conèixer el detall del procediment per a participar i la documentació a presentar.

(*) Els participants menors d'edat que tinguin entre 14 i 17 anys, que no hagin fet els 18, hauran de presentar l'autorització prevista a l'Annex 2 d' aquestes bases.
(**) Els participants majors d'edat amb tutor legal hauran de presentar l'autorització prevista a l'Annex 1 d'aquestes bases.

Delegació de Sants-Montjuïc i les Corts del CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?