Versos de Ferrater i dels poetes de l’Associació Down Lleida a la celebració del Dia Mundial de la Poesia de Lleida

CNL de Lleida

Activitats complementàries

El 21 de març també es el Dia Mundial de les Persones amb Síndrome de Down i, des de fa anys, el CNL de Lleida el celebra conjuntament amb l'Associació Down Lleida i la Biblioteca Pública de Lleida

La tarda del 21 de març la Biblioteca Pública de Lleida es va tornar omplir de poesia i agraïments. Els agraïments van venir de la mà del grup d'empoderats de l'Associació Down Lleida que, sota el lema "Gracies per tant", van llegir el manifest escrit per a la ocasió.

Tot seguit va arribar el torn de la poesia. Primer, usuaris de l'Associació, alumnes dels cursos de català de l'SLC de Lleida i una parella del Voluntariat per la llengua van llegir el poema de Gabriel Ferrater "Si puc" en diferents llengües: català, castellà, àrab, amazic i ucraïnès. Després, els participants del grup de poesia de l'Associació van compartir amb els assistents els seus poemes, que parlen de la família, les vacances o l'amistat. L'acte es va acabar amb la lectura del poema "Què és la poesia", de Jacint Verdaguer.

L'activitat va comptar amb interpretació a la llengua de signes catalana a càrrec de Deixa'ns signar i se'n va fer la retransmissió en directe a través del canal Youtube de la Biblioteca.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?