Una seixantena d'alumnes a les proves homologades de català del CNL de Lleida

CNL de Lleida

Cursos de català

Més de 60 alumnes es presenten a les proves homologades del CNL de Lleida per acreditar els nivells de català A1, B1, B2 i C1

Un cop acabat el 2n trimestre, els alumnes dels cursos homologats del Centre de Normalització Lingüística de Lleida posen a prova els coneixements adquirits al llarg del curs i s'examinen per poder obtenir el certificat de català corresponent. Aquests certificats són equivalents als de la Secretaria General de Política Lingüística.

Durant la setmana del 14 de març, es van dur a terme proves homologades als 22 CNL que conformen el CPNL i que estan repartits per tot el mapa de Catalunya. El CNL de Lleida inclou el Servei Local de Català de Lleida, 11 Serveis Comarcals de Català i les aules de llengua de Tàrrega i Cervera.

La inscripció per als cursos del 3r trimestre, que inclou una oferta extraordinària de cursos de nivell Superior (C2), es pot dur a terme del 24 al 29 de març a la plataforma del web: www.cpnl.cat/lleida. Els dies 24 i 25 es reserven per als alumnes de l'últim any, mentre que els nous alumnes podran matricular-se els dies 28 i 29 de març.

Vols compartir aquesta notícia?