"L'home del soterrani" s'estrena aquest divendres en català a Alpicat, Bellpuig i Lleida

CNL de Lleida

Oci en català

Avui s'estrena en català la pel·lícula "L'home del soterrani" a les sales de cinema. El doblatge i la subtitulació en català han rebut el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura.

L'home del soterrani

En Simon i l'Hélène són una parella d'origen jueu que ven un fosc soterrani de l'edifici parisenc on viuen. El comprador sembla normal, però s'instal·la a la nova propietat i es mostra obertament com un negacionista de l'holocaust nazi. Els antics propietaris intenten infructuosament tirar enrere la venda, però el nou veí acaba canviant la vida de la família.

Vercine distribueix la versió doblada al català de l'última obra de Philippe Le Guay, director de Les noies de la sisena planta i Molière en bicicleta. Podeu veure-la a les sales següents:

Impuls al doblatge i la subtitulació en català

El Departament de Cultura impulsa el doblatge i la subtitulació en català de produccions audiovisuals amb subvencions a les distribuïdores per augmentar l'oferta cinematogràfica en llengua catalana a les sales d'exhibició, a les plataformes digitals i en format físic. L'any 2021 s'han doblat o subtitulat en català, amb el suport de Política Lingüística, més de 2.000 continguts audiovisuals per a sales, plataformes, Blu-ray, DVD i festivals.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?