Dia Mundial de la Poesia al CNL de Barcelona

CNL de Barcelona

Activitats complementàries

El 21 de març, el CNL de Barcelona organitzarà activitats durant el dia amb motiu del Dia Mundial de la Poesia.

Omplirem els centres, les aules i les xarxes socials amb sonets, cal·ligrames i cants. Es faran recitals de poesies triades pels alumnes en diverses llengües i activitats de tot tipus per commemorant el Dia Mundial de la Poesia.

A la Delegació de Ciutat Vella, i vinculant-ho amb el Dia Internacional de les Dones, els alumnes triaran un poema que els agradi d'una poetessa. Els proposarem de recitar el poema, gravar-lo i penjar-lo en un Padlet que podreu visitar al blog La llengua a Ciutat Vella, el mateix dia 21 de març. Si hi vols participar enregistrant un poema i que el pengem al Padlet, trobaràs la informació de com fer-ho, en breu, al blog de la delegació.

A la Delegació de Nou Barris també farem enregistraments de poemes en la llengua que es trïi, utilitzant el Vocaroo, que es penjaran al blog Clica't al Nou. No us els perdeu i animeu-vos a enregistrar i fer-nos arribar els vostres poemes! Tota la informació la trobareu al blog de la delegació.

A la Delegació de Sants-Montjuïc del 21 al 25 de març recollirem rodolins en un Padlet al blog de la delegació, dedicats a la primavera. Convidarem a les parelles del VxL, estudiants d'instituts, escoles i a tothom qui vulgui a participar-hi. Trobareu tota la informació a partir del divendres 18 de març al blog. També aprofitarem aquest dia per fer la inauguració dels murals sobre Gabriel Ferrater que tindrem exposats a la delegació.

A la Delegació de Sant Martí, penjarem poemes als passadissos, triats per tot el personal, amb l'objectiu que els estudiants els puguin llegir i conèixer i s'animin a compartir també ells, els poemes que més els agraden. També ens sumem al Dia Mundial de la Poesia llegint a les aules el poema Si puc de Gabriel Ferrater, en les llengües dels alumnes.

A la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi es faran recitals de poesies que triaran els alumnes en diverses llengües per commemorar aquest dia, amb l'objectiu que s'animin a compartir a les aules els poemes que més els agraden i que puguin endinsar-se en l'obra de diversos poetes.

I finalment, a la Delegació de Sant Andreu proposarem als alumnes que llegeixin poemes sobre la pau i després en farem un muntatge.

Tot d’activitats pensades i preparades per omplir de màgia i poemes la ciutat.

Vols compartir aquesta notícia?