Club de lectura sobre ‘Dràcula’ a la Biblioteca de Ripollet amb alumnes de català bàsic

CNL Vallès Occidental 3

Activitats complementàries

El dilluns 14 de març alumnes de català bàsic de l'Oficina de Català de Ripollet van participar en un club de lectura sobre la novel·la de lectura fàcil Dràcula a la Biblioteca Municipal. Va dinamitzar el club de lectura la directora de la Biblioteca, Elisabet Vázquez Puig, i hi van participar un total de cinc alumnes, que havien llegit el llibre durant les últimes setmanes.

Alumnes durant el club de lectura

Durant l'activitat, la conductora del club de lectura va presentar l'autor del llibre, Bram Stoker, i els motius que el van impulsar a escriure la novel·la original, així com l'època en què es va publicar. Els assistents van parlar dels personatges principals del llibre, de com són els vampirs i dels espais on transcorre l'acció. A més, van analitzar quins temes es tracten en la novel·la: la por, l'esforç, la lluita del bé contra el mal, el treball en equip...

També van comentar si la novel·la els havia fet por o no i si els havia agradat i la recomanarien.

Al club de lectura també es van presentar les moltes pel·lícules que s'han fet sobre el personatge del comte Dràcula i es va parlar de llibres, sèries i pel·lícules de vampirs.

Finalment, s’hi va parlar d'altres personatges llegendaris temibles dels seus llocs d'origen i de llegendes i creences d'arreu.

Vols compartir aquesta notícia?