Interessantíssima ruta per les Corts

CNL de Barcelona

Cursos de català

Un grup de nivell Bàsic 2 de la professora Alba Arenas va fer, el passat 10 de març, un interessantíssim itinerari per les Corts.

Van visitar l'antiga presó de dones, van veure la plaça de la Concòrdia i les catenàries per on passava el tramvia, les obres de Diego Rivera, parella de Frida Kahlo, exposades a la seu del Districte, a la plaça Comas, i la història d'aquesta plaça i de tot el poble antic de Sarrià i les Corts, i la història de la fàbrica de Cristalleries Planell...

Una ruta completa que va entusiasmar l'alumnat. Val a dir que els comentaris generals dels participants van ser que la Núria és una guia excel·lent, sap transmetre els coneixements d'una manera molt planera i a un ritme adequat per a aquest tipus d'alumnes nouvinguts amb ganes d'aprendre la llengua. Agraïm novament la col·laboració de l'Arxiu del Districte de les Corts per poder dur a terme aquesta activitat, que facilitat la integració de l'alumnat no catalanoparlant dels cursos de català i, en els casos dels catalanoparlants, els descobreix de nou el districte de les Corts.

Vols compartir aquesta notícia?