Els alumnes del Bàsic 1 de Montmeló surten al carrer per commemorar el Dia Internacional de la Dona

CNL del Vallès Oriental

Cursos de català

A Montmeló han organitzat una sèrie d'activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona durant una setmana: espectacles, xerrades, exposicions, el manifest  i mostres del paper de la dona al llarg de la història. Els alumnes de català del Bàsic 1 han sortit al carrer a fer-hi una ullada.

Una de les propostes que s'ha fet des de l'àrea d'Igualtat de l'ajuntament de Montmeló ha estat penjar cartells a la Llosa en què s'explica com sense el paper de les dones, molts dels utensilis que tenim, no existirien, en altres cartells es mostra la dificultat per tirar endavant i la proesa d'aconseguir ser algú en un món tan masclista.

A més, des d'Òmnium Montmeló han escrit frases de dones cèlebres per mostrar el paper de la dona i la seva evolució en els aparadors de les botigues dels carrers principals del poble.

Aquest parell de motius que exposen vivències i històries de dones ha servit perquè els alumnes sortissin al carrer a prendre nota i comentar les frases dels aparadors i les històries penjades als cartells.

Vols compartir aquesta notícia?