Lliurament dels premis de la X edició del concurs LlumCat 2022

CNL Montserrat

Difusió

El lliurament de premis del concurs LlumCat 2022 s’ha fet divendres, 11 de març, a la seu del CNL Montserrat

A l'acte hi han participat més d'una vintena de persones: la senyora Sílvia Tardà, consellera de l'Àrea d'Educació i Cultura del Consell Comarcal del Bages, que ha clos l'acte; els patrocinadors, gràcies als quals ha estat possible aquest concurs: Manresa+Comerç UBIC; Fent País Cooperativa;  El Pou de la gallina; Consell Comarcal del Bages, Bages Turisme, Ruta del vi denominació d'origen Bages; l'Associació Amics de la Seu; UManresa-FUB; Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Séquia i els guanyadors.

L'objectiu del concurs, que enguany ha arribat a la X edició, és promoure d'una manera lúdica llengua, cultura i cohesió per mitjà del coneixement de la història de la Festa de la Llum. S'hi pot concursar per Internet o en la versió en paper i s'han hagut de respondre correctament cinc preguntes relacionades amb el fet històric que celebra Manresa cada 21 de febrer. Alhora es fomenta la lectura en català, ja que es faciliten alguns llocs web a partir dels quals els concursants poden obtenir informació si no coneixen bé resposta.

La directora del CNL, Núria Brugarolas, ha presentat l'acte i ha explicat les activitats que es duen a terme en tots els centres territorials del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Més informació: /xarxa/cnlmontserrat/

Vols compartir aquesta notícia?