La Rosa i l’Héctor, alumnes del CNL, participen a l’”Espai de català” per parlar-nos de la seva trajectòria com a aprenents de català

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Els cursos d'aquest trimestre són a punt d'acabar, i convidem al programa la Rosa i l'Héctor, alumnes del Bàsic 3 i de l'Elemental 2, respectivament, perquè en facin una valoració i expliquin per què van començar a aprendre català.

Abans, però, com que és el Dia de la dona, tant l'una com l'altre ens parlen del recorregut "Dones de Cornellà. Un itinerari històric" en el qual han participat amb els companys de curs per conèixer una mica més Cornellà de Llobregat i les dones que han deixat la seva empremta a la ciutat.

Pel que fa a l'itinerari, doncs, tots dos afirmen que si bé ja coneixien els punts de la ciutat que formen part del recorregut, no era així amb les dones de les quals es parla, i valoren molt el fet d'incorporar persones anònimes o poc conegudes, com ara la cadiraire Francesca Vidal, o dones amb vocació, com per exemple la llevadora Felisa Celma.

Podeu sentir tot el que han explicat al podcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?