De visita a la Biblioteca Tecla Sala i a la Vila Vella

CNL de l'Hospitalet

Activitats complementàries

Durant aquest segon trimestre, des del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet, hem continuat amb les visites guiades que vam reprendre a l'inici de curs. Una seixantena d'alumnes dels cursos bàsics i inicials han estat els destinataris d'aquestes sortides.

Durant aquest segon trimestre, des del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet, hem continuat amb les visites guiades que vam reprendre a l'inici de curs. Una seixantena d'alumnes dels cursos bàsics i inicials han estat els destinataris d'aquestes sortides. A la visita a la Biblioteca Tecla Sala, un dels centres culturals més emblemàtics de la ciutat, i que ens enllaça amb el seu passat industrial, hi hem afegit la ruta per la Vila Vella. Passejar-se pel carrer del Xipreret i acostar-se a la Casa Espanya, l'Harmonia o la Talaia i a les històries que envolten aquestes construccions ha permès als nostres alumnes conèixer els orígens més antics de la població i arrecerar-se per un moment del ritme frenètic que viu la segona ciutat més poblada de Catalunya.

Els alumnes van poder posar en pràctica els seus aprenenatges en la llengua catalana, fer-se el carnet de la biblioteca i apropar-se a la història i al present cultural de la ciutat que els acull.

Vols compartir aquesta notícia?