El CNL de l'Àrea de Reus ja té a punt els cursos de català de primavera amb més de 800 places

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Cursos de català

  • Fins al 15 de març les persones que vulguin fer un curs han d'acreditar els coneixements de català amb un certificat o bé fent una prova
  • Les inscripcions són del 24 al 29 de març i inclouen dels del curs oral com l'Ep! Escolta i Parla fins al nivell C2 de coneixements superiors
  • Hi haurà oferta presencial a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet de l'Infant, i també cursos en línia
Curs de nivell bàsic de Cambrils

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, que dona servei a les comarques del Baix Camp i del Priorat, ja té a punt l'oferta per a les inscripcions als cursos de català.

Durant el tercer trimestre oferirà tots els nivells, des del curs oral Ep! Escolta i parla fins al C2, el de coneixements superiors.

Totes les persones interessades a fer un curs del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) han d’acreditar el seu nivell de català presentant un certificat oficial de català o bé sol·licitant una prova de col·locació gratuïta abans del 15 de març a www.cpnl.cat/inscripcions/prova/

Un cop acreditat el nivell, els alumnes de torn preferent, que són els que han fet un curs al CPNL en els darrers 12 mesos, poden formalitzar la inscripció els dies 24 i 25 de març, mentre que la resta ho pot fer els dies 28 i 29 de març, en el torn general d'inscripció.

www.cpnl.cat/inscripcions

Els cursos del tercer trimestre s'inicien el 4 o 5 d'abril i finalitzen el 21 o 22 de juny, llevat dels cursos intensius de nivell C2, que acaben al juliol.

En el cas del CNL de l'Àrea de Reus es faran 28 cursos presencials a Reus, Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant i Falset, amb unes 660 places, i 10 en línia, per Internet, amb 200 places més.

Els horaris i localitats es poden consultar al cercador de cursos  o al fullet específic del CNL de l'Àrea de Reus.

Podeu trobar més informació i accedir al formulari d'inscripció a www.cpnl.cat/inscripcions

Les persones que no puguin fer la prova o la inscripció per mitjà del web, que és el sistema recomanat, poden demanar cita a partir d'avui escrivint a reus(ELIMINAR)@cpnl.cat o trucant al 977 12 88 61 de 9 a 13 h o al Servei de Català corresponent.

Els cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística són homologats i disposen de certificació oficial de la Secretaria de Política Lingüística, equivalent al Marc europeu comú de referència. Són cursos gratuïts en els nivells inicials i bàsics, i compten amb reduccions importants en la resta de nivells, excepte en el nivell superior.

Les diferents modalitats d'aprenentatge i la metodologia dels cursos de català del Consorci consoliden un model d'èxit, modern i dinàmic, que permet assolir els coneixements i alhora introdueix l'alumne a la comunitat d'aprenentatge on, a més, disposa de l'accés a altres serveis per activar el català, com el Voluntariat per la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?