Pel 8 de març, torna el Kahoot del CNL de Lleida a Ua1 Ràdio

CNL de Lleida

Activitats complementàries, Difusió

El concurs, sobre llengua i gènere, serà el dimecres 9 de març, a les 10.15 h, a través d'Ua1 Ràdio.

El proper dimecres, 9de març, i a través d'Ua1 Ràdio (https://www.ua1.cat), el CNL de Lleida, juntament amb l'emissora, organitzen un concurs Kahoot sobre llengua i gènere. Es farà en directe a les 10.15 h del matí i la participació serà ben senzilla. Qui hi vulgui concursar, només haurà de sintonitzar Ua1 Ràdio, ja sigui a través de les ones o a través del seu web, i amb el mòbil, tauleta o ordinador anar a www.kahoot.it, on haurà d'introduir el codi que s'anunciarà en aquell mateix moment. A partir d'aquí, simplement s'hauran d'anar responent les 10 preguntes que els tècnics del CNL formularan des del plató de l'emissora.

Al final, només hi podrà haver un guanyador, que serà qui hagi respost més preguntes correctes en un menor espai de temps. El premi consistirà en un lot de productes gentilesa de Torrons i Mel Alemany. Podeu consultar les bases del concurs clicant en l'enllaç adjunt.

Kahoot! és una plataforma gratuïta que permet la creació de qüestionaris d'avaluació. És una eina amb la qual es poden crear concursos amb l'objectiu d'aprendre o reforçar l'aprenentatge. És un joc lliure que es fonamenta en l'aprenentatge basat en el joc com a tecnologia educativa. Llançat l'agost del 2013 a Noruega, més de 50 milions de persones juguen actualment al Kahoot! en 180 països de tot el món.

Vols compartir aquesta notícia?