Èxit de participació al joc lingüístic Enigmàtic amb comerços de Sant Celoni i la Batllòria

CNL del Vallès Oriental

Joc de llengua i enginy, organitzat per l'Oficina de Català, l'Ajuntament de Sant Celoni i Òmnium Cultural Baix Montseny

87 comerços de Sant Celoni i la Batllòria han participat a la campanya Enigmàtic, que pretén promoure l'ús de la llengua catalana al comerç d'una manera lúdica i engrescadora i afavorir que la gent s'acosti als establiments comercials per participar-hi. Cadascun ha tingut un enigma a l'aparador i, en el seu interior, una urna i butlletes.

El passat 12 de juny va fer-se el sorteig del guanyador del concurs. Unes mans innocents van ser les encarregades d'extreure les butlletes.

El Premi encertants menors de 16 anys, per al Yassin El Haddad, correspon a una butlleta recollida a la Fruiteria Ecològica Les Feixes de Campins i, el Premi encertants adults, per a la M. Carme Muñoz Castaño, correspon a una butlleta recollida a Saem Viatges. El Premi participant amb més jeroglífics encertats va tenir 4 finalistes amb 87 butlletes encertades; després del sorteig de desempat, el premi va ser per a la Carme Renau Fradera.

A partir del 19 de juny i fins al 23 de juliol, trobareu els enigmes amb la solució i el nom i adreça de l'establiment que l'ha tingut, penjats a la Biblioteca l'Escorxador.

Vols compartir aquesta notícia?