Concert de primavera a la Garriga amb l'Escola Municipal de Música

CNL del Vallès Oriental

CPNL

Arriba la primavera i l'Escola Municipal de Música i l'Oficina de Català de la Garriga es posen d'acord per organitzar un concert de música entre els alumnes dels dos centres.

Els alumnes de l'Escola de Música de la Garriga assagen i es preparen per fer que el concert sigui tot un èxit i els alumnes de l'Oficina de Català preparen la informació per explicar a l'auditori la biografia i la trajectòria dels músics i presentar les peces que tocaran els aprenents de l'Escola.

Cada any és tradició buscar música catalana que mostri els nostres orígens i que faci participar els oients fins al punt que molts d'ells acaben l'acte dempeus i cantant. Cal tenir en compte que els alumnes de l'Escola de Música mostren peces tocant el piano o bé amb flautes de bec. En aquesta ocasió, a més, s'ha gaudit d'una coral d'adults que han cantat cançons del Llibre Vermell de Montserrat,  un còdex medieval que tenia les tapes de color vermell, per això rep aquest nom. Ha estat tot un luxe sentir aquells instruments tocats per gent que malgrat que no són professionals, han fet de les peces musicals una meravella.

Pel que fa als alumnes de català, han fet una unes

Vols compartir aquesta notícia?