Notícies

Prop de 22.500 alumnes s’inscriuen als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, malgrat la pandèmia

Cursos de català > Inscripcions Serveis Centrals

L'elevada inscripció avala el format d'atenció personalitzada i en línia i la transformació integral de la metodologia d'aprenentatge per adaptar-la al nou context El 70 % de les inscripcions són a nivells inicials i bàsics De cara a la inscripció de setembre, la prova de col·locació es podrà sol·licitar amb antelació .

 1. 1.000 cançons en català a l'abast

  Oci i consum CNL de Tarragona

  El compte del CPNL a Spotify té 17 llistes de cançons en català i vora 1.800 seguidors.

 2. El Consorci per a la Normalització Lingüística engega la campanya pilot de 'Comerços aprenents" a Lleida per incentivar l'ús de la llengua catalana en el sector comercial

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç Serveis Centrals

  Durant 10 sessions, el personal tècnic del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Lleida dotarà els comerciants d'estructures bàsiques per a una comunicació àgil en català.

 3. Club de lectura fàcil en català amb el Voluntariat per la llengua del CNL de l’Hospitalet

  Voluntariat per la llengua > Activitats CNL de l'Hospitalet

  Dijous, dia 20 de maig, a les 16.15 h, es farà la sessió virtual del club de lectura fàcil en català. Aquest mes de març la lectura proposada és Cartes impertinents, de Maria Aurèlia Capmany (versió adaptada d'Ana Crespo).

 4. 24a Píndola sobre la Llengua: Els dialectes catalans

  Difusió > Espais lingüístics als mitjans > Ràdio CNL de Barcelona

  Aquesta setmana us portem una píndola que explica què és això dels dialectes catalans i quines en són les principals característiques

 1. Formació perquè els comerços obrin una pàgina web amb el domini .cat

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç CNL de Tarragona

  La formació inclou 3 sessions i s’ensenyarà a crear el web i a actualitzar-lo, i es comentaran recursos lingüístics.

 2. Prop de 22.500 alumnes s’inscriuen als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, malgrat la pandèmia

  Cursos de català > Inscripcions CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

  L'elevada inscripció avala el format d'atenció personalitzada i en línia i la transformació integral de la metodologia d'aprenentatge per adaptar-la al nou context El 70 % de les inscripcions són a nivells inicials i bàsics De cara a la inscripció de setembre, la prova de col·locació es podrà sol·licitar amb antelació .

 3. Suport del comerç local del Garraf i l’Alt Penedès a la promoció del català

  Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

  A les dues comarques, durant l'abril i el maig, 68 establiments comercials han renovat l'adhesió al programa del Voluntariat per la llengua (VxL).

 4. Una sessió de llenguatge inclusiu i no sexista i una de recursos lingüístics per al personal de l’ONCE

  Assessorament lingüístic > Sessions formatives CNL de Barcelona

  El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona-Delegació de l'Eixample ha portat a terme una sessió de llenguatge inclusiu i no sexista i una sessió de recursos lingüístics els dies 3 i 10 de maig, ​respectivament, adreçades al personal del Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona, Servei Educatiu compartit Departament d'Educació-ONCE.

 1. Transversalitat, la força de les paraules

  Acolliment , Assessorament lingüístic > Recursos lingüístics CNL L'Heura

  Gemma Castañé presenta el concepte de Trasversalitat en el projecte La força de les paraules, en el marc d'una col·laboració entre La Xarxa de Valors i el CNL L'Heura.

 2. A l’”Espai de català” d’aquesta quinzena, presentem diferents recursos per aprendre català i practicar-lo

  Difusió > Espais lingüístics als mitjans > Ràdio CNL de Cornellà de Llobregat

  Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

 3. El CNL de Tarragona conclou la quarta edició del concurs lingüístic de Sant Jordi

  Sensibilització > Concursos CNL de Tarragona

  El Balcó del Mediterrani va ser el lloc escollit, el dilluns 10 de maig, per al lliurament dels premis de la gimcana lingüística «Per Sant Jordi, descobrim barbarismes», organitzada per la Via T i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona.

 4. Èxit d'inscripcions al tercer trimestre al CNL de Badalona i Sant Adrià

  Cursos de català CNL de Badalona i Sant Adrià

  L'atenció personalitzada i en línia, així com l'adaptació dels cursos a una nova metodologia que permet l'aprenentatge a distància, ha afavorit el creixement de la demanda.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10