Actuacions dels CNL relacionades amb el programa Totjoc

 1. Aprenem i juguem en català

  El dia 29 de febrer, a les 9.30 h, es realitzarà una activitat de jocs en català al Punt Òmnia de Tortosa. Està adreçada a les persones que assisteixen al curs d’alfabetització organitzat per l'entitat.

  Punt Òmnia Tortosa
  Tortosa

  A les 09:30 h.

 2. Juguem en català al Punt Òmnia de Tortosa

  El dijous 29 de febrer, a les 17.30 h, hi haurà una sessió de jocs en català adreçada als usuaris del Punt Òmnia de Tortosa.

  Casal Cívic i Comunitari Tortosa
  Tortosa

  A les 17:30 h.

 3. Juguem en català al SIS de Tortosa, 6 de març

  Els dies 6 i 7 de març, a les 17.00 h, hi haurà sessions de jocs en català adreçades als usuaris del Servei d'Intervenció Socioeducativa de Tortosa.

  Espai Sant Joan
  Tortosa

  A les 17:00 h.

 4. Juguem en català al SIS de Tortosa, 7 de març

  Els dies 6 i 7 de març, a les 17.00 h, hi haurà sessions de jocs en català adreçades als usuaris del Servei d'Intervenció Socioeducativa de Tortosa.

  Espai Sant Joan
  Tortosa

  A les 17:00 h.

 5. Juguem en català a Rilleure de Tortosa, 14 de març

  El dia 14 de març, a les 18.00 h, es realitzarà un taller de jocs en català adreçat als infants que assisteixen a l’activitat extraescolar ‘Rilleure’ del Grup Esplai Blanquerna de Tortosa.

  C/ Nou del Vall, 5
  Tortosa

  A les 18:00 h.

 6. Difusió del Voluntariat per la llengua i dinamització del joc Paraulògic a Sant Esteve de Palautordera

  I Jornada pel Català al Baix Montseny                                                                                                                                 10 h - Taula rodona: Perilla la nostra llengua? Hi intervindran: Clara Tur, de Plataforma per la Llengua; Albert Planas, regidor de Cultura de Sant Celoni; Xavi Iroz, de Batega i Arnau Comas, Regidor de Construcció Republicana de Sant Esteve                                                        10.

  Taula de Cultura - Escoles Velles - c. Mn Pedragosa, 9-13
  Sant Esteve de Palautordera

  A les 10:00 h.

 7. Participació al Valls Juga

  Participació al Valls Juga. festival del Joc del Camp de Tarragona, amb un estand on hi haurà una mostra de jocs en català i un punt d'informació de la campanya Totjoc.

  Sala Kursaal (ctra. de Barcelona)
  Valls

  A les 10:00 h.

 8. Inici de la dotzena edició de la campanya "A l'abril, cada paraula val per mil"

  Inici de la campanya "A l'abril, cada paraula val per mil" que posa a l'aparador durant tot el mes d'abril algun aspecte relacionat amb la llengua.

  C/ del Pla de Balenyà, 30-32
  Osona

  A les 12:00 h.

 9. Presentació del joc 'No puc! Tinc assaig' a Tortosa

  El divendres 24 de maig, a les 18.00 h, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, es presenta el joc de taula No puc! Tinc assaig. Anirà a càrrec de l’autor.

  Biblioteca Marcel·lí Domingo
  Tortosa

  A les 18:00 h.