Activitats al territori

Filtres aplicats

 • Programa: CPNL > Celebracions [X]
 1. Dia Internacional de la Dona

  CPNL > Celebracions

  Des del CNL de Cornellà de Llobregat celebrem el 8M amb 8 dones. Us en parla l'alumnat de l'Elemental 1, que vol compartir amb vosaltres un trosset de la feina feta durant el curs.

  Cornellà de Llobregat

 2. Cuina de Nadal en català al Mercat Municipal de Ripollet

  CPNL > Celebracions

  El divendres 17 de gener, alumnes de català de Ripollet de diferents nacionalitats participen a la Cuina de Nadal per mostrar la riquesa gastronòmica present a la ciutat, així com la qualitat i varietat dels productes que s'ofereixen al Mercat Municipal.

  Cuina del Mercat Municipal (plaça Pere Quart)
  Ripollet

  A les 10:00 h.

 3. Cuina de Nadal en català al Mercat Municipal de Ripollet

  CPNL > Celebracions

  El divendres 20 de desembre, alumnes de català de Ripollet de diferents nacionalitats participen a la Cuina de Nadal per mostrar la riquesa gastronòmica present a la ciutat, així com la qualitat i varietat dels productes que s'ofereixen al Mercat Municipal.

  Cuina del Mercat Municipal (plaça Pere Quart)
  Ripollet

  A les 10:00 h.

 4. Festa de Nadal per a alumnes i participants en el Voluntariat per la llengua

  CPNL > Celebracions

  Farem un tast de menjars dels països d'origen dels participants en la festa i una alumna impartirà un taller perquè tothom tingui unes nocions bàsiques de ballar sardanes per tal de poder-ne ballar una tots plegats.

  Carrer de l'Oliva, 4
  Lloret de Mar

  A les 18:30 h.

 5. Sardana solidària a la festa de Nadal de l'Oficina de Català de Lloret

  CPNL > Celebracions

  En el marc de la tradicional festa de Nadal que l'Oficina de Català de Lloret de Mar organitza per als seus usuaris, enguany una alumna d'origen francès del nivell elemental farà un taller de ballar sardanes perquè tots els assistents puguin acabar ballant-ne una en una gran rotllana.

  Carrer de l'Oliva, 4
  Lloret de Mar

  A les 18:30 h.

 6. Lectura dramatitzada 'Cròniques de Teresa Pàmies' a la Biblioteca de Llinars

  CPNL > Celebracions

  Amb motiu de l'Any Teresa Pàmies, voluntaris i aprenents del VxL de Llinars assistiran a la Lectura dramatitzada de les 'Cròniques de Teresa Pàmies', a càrrec de Q-ars Teatre, que tindrà lloc a la sala d'actes de la Biblioteca Can Cases, el dijous 28 de novembre, a les 19 h.

  Av. Pau Casals, 26,
  Llinars del Vallès

  A les 19:00 h.

 7. Celebrem l'inici de curs: vine a cantar amb nosaltres!

  CPNL > Celebracions

  Us convidem a l'acte d'inici de curs que farem al nostre CNL el dia 27 de novembre, a les 18.45. Creiem que una bona manera d'iniciar el curs és cantant, per això us convidem a participar en una cantada col·lectiva.

  A les 18:45 h.

 8. Mural col·lectiu del Dia Internacional de la Llengua Materna

  CPNL > Celebracions

  Amb motiu del Dia Internacional de la Llengua Materna, que se celebrarà el 21 de febrer, els alumnes dels cursos de català confeccionaran un mural a partir de les paraules que més els agraden en la seva llengua materna.

  CNL Montserrat (passeig Pere III, 68)
  Manresa

 9. Correllengua i castanyada a Sarrià

  CPNL > Celebracions

  El dimecres 31 d'octubre, tindrà lloc el Correllengua de Sarrià, que coincideix amb la festa de la castanyada, on col·laboraran diverses entitats del barri.

  Casa Orlandai, c. Jaume Piquet, 23
  Barcelona

  A les 13:00 h.

 10. 'Cantem en català' participa en la Festa de la Germandat de Parets

  CPNL > Celebracions

  El grup 'Cantem en català', que aplega persones de diferents procedències per practicar català tot cantant, interpretarà dues cançons a la Festa de la Mare de Déu de Montserrat de la Germandat de Parets: "Escolta-ho en el vent" de Bob Dylan i 'Rius de Babylon'.

  Plaça de la Vila
  Parets del Vallès

  A les 11:30 h.

 11. 'Cantem en català' participa en el concert del 5è aniversari de Cordes del Món

  CPNL > Celebracions

  El grup 'Cantem en català', que aplega persones de diferents procedències amb l'objectiu de practicar català tot cantant, interpretarà 'La modista de Balaguer' en el concert que es farà aquest diumenge, a les 18 h, al Teatre Can Rajoler de Parets.

  Centre Cultural Can Rajoler (Travessera, 1)
  Parets del Vallès

  A les 18:00 h.

 12. Conferència "Josep Palau i Fabre, l'Alquimista", a càrrec de Tomàs Nofre, a Cardedeu

  CPNL > Celebracions

  Per celebrar l'Any Palau i Fabre, la Biblioteca Marc de Vilalba i l'Oficina de Català de Cardedeu organitzen la conferència "Josep Palau i Fabre, l'Alquimista", a càrrec de Tomàs Nofre, professor de literatura i estudiós de l'obra de Palau i Fabre, que tindrà lloc el dijous 23 de novembre, a les 18.

  C. del Dr. Klein, 101
  Cardedeu

  A les 18:30 h.

 13. Servei de Català de Mollet (1987-2017) Fem trenta anys!

  CPNL > Celebracions

  Sabíeu que el Servei de Català de Mollet es va crear l'any 1987? Sabíeu que durant aquests trenta anys s'han fet uns 720 cursos de català per a adults i més de 16.

  Museu Abelló, c. Berenguer III, 122
  Mollet del Vallès

  A les 19:30 h.

 14. Exposició “Prudenci Bertrana. L'ideari bàrbar" i“Aurora Bertrana. El virus de l'aventura” a Manresa

  CPNL > Celebracions

  La Generalitat de Catalunya ha declarat el 2017 com a Any Aurora i Prudenci Bertrana, amb motiu dels 125 i 150 anys del seu naixement. Més enllà de la seva vinculació familiar, Prudenci Bertrana i Compte (Tordera, 1867 - Barcelona, 1941) i la seva filla Aurora Bertrana i Salazar (Girona, 1892 - Berga, 1974) reflecteixen, de manera complementària, un enorme ventall d'aspectes de la cultura i la literatura catalanes del segle xx.

  Biblioteca del Casino
  Manresa

 15. Avui és el Dia Europeu de les Llengües

  CPNL > Celebracions

  Aquesta celebració es va iniciar l'any 2001, quan el Consell d'Europa va proclamar el 26 de setembre Dia Europeu de les Llengües. Un dels seus objectius és afavorir l'aprenentatge permanent i continu d'idiomes, ja sigui a les escoles, als centres d'ensenyament o a les xarxes, on el català té una presència destacada i un dels millors portals per a l'aprenentatge en línia arreu del món: el Parla.