Després de tres edicions de l'Endevina-la, el joc d’enigmes lingüístics, ara es posa en marxa una altra modalitat de concurs que vincula comerços i llengua catalana. Del 27 d’octubre i al 23 de novembre les botigues de Montornès s’ompliran de cartells amb frases fetes que caldrà completar.

A cada un dels establiments de la Unió de Botiguers de Montornès que col·laboren en el concurs hi haurà un cartell diferent en el qual apareixerà una frase feta incompleta. La butlleta de participació, que caldrà demanar a qualsevol de les botigues, tindrà la llista numerada de tots els establiments on hi ha cartell amb frase feta i l'espai corresponent per escriure-hi la paraula que manca.

Per participar-hi caldrà fer ruta pel poble, visitar els establiments i completar un mínim de 10 frases. La butlleta s’haurà de dipositar en una de les urnes FEM BALLAR EL CAP, que hi haurà Casal de Cultura i a la Biblioteca. 

Les urnes es retiraran el dia 24 de novembre, la tècnica de l'Oficina de Català revisarà les butlletes i les separarà segons el nombre d'encerts per tal de poder fer el sorteig de premis. La Unió de Botiguers atorgarà tres premis consistents en xecs regal moneder per gastar en els comerços associats:

  1. Encertant entre 10 i 19 frases: 50 euros
  2. Encertant entre 20 i 39 frases: 75 euros
  3. Encertant de més de 40 frases: 100 euros

El sorteig es farà en directe a Ràdio Montornès en el programa Els Matins de Ràdio Montornès el dia 30 de novembre a les 10.30 h i es triarà una butlleta guanyadora per a cada un dels blocs.

Posteriorment es contactarà amb els guanyadors i la Unió de Botiguers de Montornès triarà un dia per fer personalment l'entrega dels premis, que tindrà lloc a la Sala Mogent del Casal de Cultura de Montornès.


 

Montornès del Vallès

A les 10.00 h

Vols compartir aquest acte?