Celebració del Dia Mundial de la Poesia a Montmeló

Activitats complementàries > Activitats culturals

Enguany l'Institut de les Lletres Catalanes ha escollit un dels poemes del Rector de Vallfogona, en Francesc Vicent Garcia, per commemorar el Dia Mundial de la Poesia de 2023. És un personatge històric del segle XVI, no només va ser sacerdot, sinó que també fou el primer poeta en llengua catalana que escriu seguint les pautes del barroc i reconegut com un clergue que trencava esquemes per la seva sornegueria a l'hora de fer servir un humor clerical, poc usual en aquella època.

S'ha organitzat a la Biblioteca un acte en què es convida a diferents usuaris de l'equipament a fer la lectura en veu alta del poema escollit per al 2023 a fi de recitar-lo en el màxim de llengües possibles. A continuació es fa la lectura d'altres poemes de gent que de forma espontània volen fer la lectura en veu alta dels pomes que s'exposen a la Biblioteca.

Us convidem a celebrar el Dia Mundial de la Poesia el dimarts, 21 de març, a les set de la tarda,  a la biblioteca La Grua per escoltar poesia i si us animeu, per recitar-ne.

Tot l'acte serà amenitzat amb alguns dels alumnes de l'Escola Municipal de Música, que entre poema i poema, ens faran unes peces musicals.

c. Francesc Macià, 11
Montmeló

A les 19.00 h

Vols compartir aquest acte?