Badia del Vallès celebra la XIV edició de la Festa de la Llengua Materna

Activitats complementàries > Activitats culturals

Des del 15 de febrer fins al 9 de març hi haurà activitats sobre diversitat lingüística i cultural amb motiu del Dia Internacional de la Llengua Materna.

El dia 20 de febrer, al Casal de la Gent Gran: Artur Noguerol, professor emèrit de Didàctica de la Llengua de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB i membre de la Comissió del DILM, farà la xerrada Migració i identitats plurals.

El 21 de febrer els clubs de lectura de la població i alumnes de català comentaran el llibre Mira'm als ulls. No és tan difícil entendre'ns, de Míriam Hatibi.

El 23 de febrer alumnes de català bàsic participaran al club de lectura fàcil sobre el llibre L'aigua del Rif, de Montse Flores.

El 24 de febrer els més menuts podran gaudir d'una hora del conte, amb Tres contes del món, a càrrec de Rah-mon Roma.

El 9 de març a les 18 h a la Biblioteca Vicente Aleixandre es presentarà el llibre Fusta d'eucaliptus cremada, a càrrec de l'autora, Ennatu Domingo.

També es presentarà el conte infantil Bika vol dir àvia, de Paula López i de tots els nens i nenes de l'entitat Tumenge Calí, il·lustrat per Rosa M. Contreras.

A més, alumnes de català i participants de Voluntariat per la llengua, en col·laboració amb el Punt Òmnia de Badia, elaboraran el vídeo Paraules compartides. Els participants del LECXIT actualitzaran L'arbre de les llengües de Badia i el Servei Local de Català  organitzarà l'activitat oberta a tota la població Pinta la llengua, sobre frases en les diferents llengües de Badia que decoraran els vidres de la biblioteca

Blioteca Vicente Aleixandre
Badia del Vallès

Vols compartir aquest acte?