El Cinc Cèntims de Creació Local 2023, dedicat al cinema

Activitats complementàries > Activitats culturals

Noms com Albert Serra, Christophe Farnarier, Isaki Lacuesta, Miquel Casadevall, Francesc Font, Xavier Pérez o Juli Suárez seran els protagonistes del cicle Cinc Cèntims de Creació Local 2023. 

Durant els mesos de febrer i març, aquestes cineastes i realitzadors audiovisuals conversaran amb crítics de cinema, productors i especialistes en el món audiovisual per parlar del seu procés creatiu. En paral·lel, es projectaran algunes de les seves obres. Concretament, els dimarts de febrer i març tindran lloc els col·loquis i els dijous, les projeccions. 

L'assistència a les xerrades és lliure i gratuïta (fins a completar l'aforament), mentre que per a les projeccions cal adquirir l'entrada a la pàgina web de Cultura de Banyoles al preu de 3 euros. 

El cicle Cinc Cèntims de Creació Local vol acostar al públic autors i creadors locals o amb una forta vinculació amb la comarca per donar-ne a conèixer l'obra i posar-la en valor. El cicle va començar com un projecte anual, però el 2021 va prendre una altre caire i va passar a ser biennal. 

Podeu consultar-ne tota la programació a la pàgina web de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles. 

Pl. Major, 40
Banyoles

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?