Retransmissió en directe a Blanes de la xerrada «La cultura catalana avui: música i literatura per a un futur millor?», amb Roger Mas i Carlota Gurt

Difusió > Jornades

El català és un element fonamental de la cultura i la identitat catalanes. I què és la cultura en una llengua sinó l'aportació que es fa des d'una tradició literària i artística en sentit ampli, que inclou diversitat de gèneres com la música, el cinema, la literatura, etc.? Com és la música en català avui i quines són les seves perspectives de futur? Quin efecte té la música en la normalització del català? I la literatura? Què explica de nosaltres la literatura que escriuen en català els nostres autors contemporanis? Quin és el panorama literari actual a la comunitat lingüística catalana i quins són els seus reptes principals per arribar al públic?

Última sessió del cicle La Llengua i la Cultura Catalanes Avui. Parlem-ne per saber-ne més. Parlem-ne per no deixar de parlar-ne, amb la col·laboració del Consorci per la Normalització Lingüística, els serveis lingüístics de la Diputació de Girona i la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

El Casino, passeig Pau Casals, 36
Blanes

A les 19.00 h

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?