El CNL de Badalona i Sant Adrià celebra el Dia Internacional del Joc

Oci en català > Totjoc > Activitat, Oci en català > Totjoc > Dia Internacional del Joc

Des del dilluns 23 de maig fins al divendres 3 de juny, en el marc del programa 'I tu, jugues en català?' del CPNL, els alumnes tindran l'oportunitat d'aprendre i practicar la llengua de manera lúdica amb tallers de jocs a les aules. 

Està demostrat que el joc aporta molts beneficis en les persones; desperta la curiositat, fomenta l'instint de superació i contribueix a millorar la confiança en un mateix. D'altra banda, quan juguem socialitzem i es generen situacions en què cal escoltar, pensar i expressar-se.

El cert és que el dret a jugar va ser reconegut per primera vegada el 20 de novembre de 1959, quan l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Declaració dels Drets dels Infants.

El programa 'I tu, jugues en català?' del Consorci per a la Normalització Lingüística té com a objectiu fomentar l'ús del català a través del joc; donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català, i col·laborar amb les empreses del sector perquè incorporin la llengua catalana en els seus productes.

Badalona i Sant Adrià de Besòs

Vols compartir aquest acte?