Els alumnes de català i parelles lingüístiques participen en el Corpus de Mollet del Vallès

Oci en català > Totjoc > Activitat

Un any més, El Casal, entitat adherida al Voluntariat per la llengua, convida les parelles lingüístiques i els alumnes de català per a adults a fer la catifa de Corpus del Servei de Català de Mollet. Encetarem la 28a Mostra de Catifes de Flors de Corpus, a més de la 25a Trobada de Puntaires i la 10a Mostra de Tallers d'Acció Cívica.

És un any especial per a la catifa del Servei de Català de Mollet (CPNL). Fa dos anys que no en podem fer i en tenim moltes ganes i, a més a més, aquest any hi afegim un nou repte: necessitarem la vostra participació.

A partir de les set del matí i fins a les vuit del vespre, la Rambla s'omplirà de catifes de flors. Alguns aprenents i voluntaris lingüístics que es van estrenar fa dotze anys i altres que ho faran per primera vegada, així com alumnat dels cursos de català per a adults, participaran en aquesta experiència tan agraïda. La mida de les catifes és de de 5 metres de llargada per 2 metres d'amplada. El dibuix és completament lliure i pel que fa a la tècnica es pot utilitzar qualsevol material natural. Aviam si ens trobeu!

De ben segur que ens reconeixereu de seguida. 

Us animem a visitar la nostra catifa, perquè el diumenge 12 de juny, Mollet tindrà la Rambla plena de flors. Us hi esperem!

Rambla de Mollet
Mollet del Vallès

A les 07.00 h

Vols compartir aquest acte?