"Diàlegs amb l'aigua", exposició de David Bargalló al Casal Cívic Banyoles

Voluntariat per la llengua > Activitats, Activitats complementàries > Activitats culturals

David Bargalló, fotògraf i participant en el Voluntariat per la llengua al Pla de l'Estany, inaugurarà l'exposició "Diàlegs amb l'aigua" al Casal Cívic de Banyoles el proper 11 d'abril. Es podrà visitar fins al 8 de maig.

Bargalló, nascut a Barcelona i resident a Banyoles, es dedica a la fotografia (tant analògica com digital) des de fa anys. Ha fet diverses exposicions en locals de Barcelona i a la Brick Lane Gallery de Londres, i ha col·laborat com a fotògraf per a músics i institucions privades. Les seves fotografies abracen temes diversos: paisatge, retrat, exploració urbana... Imatges que reflecteixen la natura, la cultura al carrer i a les places de ciutats i pobles. I per damunt de tot cerca, més que les coses belles, la bellesa en allò que fotografia.

"Diàlegs amb l'aigua" és una reflexió sobre l'aigua en espais naturals: què ens diu, l'aigua?, què ens transmet?; què sentim en un estany, un riu, un salt d'aigua, davant  del mar...? L'exposició està formada per fotografies de paisatge fetes en diversos llocs: l'estany de Banyoles (per descomptat!), el Pirineu (la Vall d'Aran), la platja...

Aquestes fotografies formen part del fotollibre Diàlegs amb l'aigua, fet i editat pel mateix autor.

c. Josep Maria Bohigas, 19
Banyoles

A les 09.00 h

Vols compartir aquest acte?