Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Difusió > Espais lingüístics als mitjans > Ràdio [X]
 1. Abel Espinosa ens explica la seva experiència com a alumne en pràctiques de correcció i qualitat lingüística a Ràdio Mollet

  L’Abel és alumne del Postgrau de Correcció i Assessorament Lingüístic de la Universitat Autònoma de Barcelona i durant tres setmanes ha estat fent el mòdul de pràctiques professionals de correcció i qualitat lingüística a Ràdio Mollet. Ha estat la primera vegada que el Servei de Català de Mollet (CPNL) i Ràdio Mollet (Mollet Comunicació-Ajuntament de Mollet) han fet aquesta col·laboració amb la UAB. L'experiència ha estat molt enriquidora.

  Difusió

 2. Ensenya'm la llengua, el nou espai de l'Oficina de Català a Ràdio Montmeló

  Montmeló Sona és el programa amb què s'ha estrena Ràdio Montmeló després d'estar una bona temporada aturada i on l’Oficina de Català aportarà el seu granet de sorra per informar al poble sobre la nostra llengua i cultura.

  Difusió

 3. Gràcies, Ràdio Mollet, i per molts anys!

  En nom de l'equip del Servei de Català (CPNL) i de l'espai Tastets de llengua, us diem gràcies Ràdio Mollet i Ajuntament de Mollet, perquè aquest reconeixement és compartit. Una dona d'aigua molt especial "40 anys amb tu!". Per molts anys, Ràdio Mollet!

  Difusió

 4. Tornem a col·laborar amb Ràdio Montornès

  Després de l'aturada obligada a causa de la covid-19 Ràdio Montornès inicia a poc a poc l’emisió de programes, tot i que encara no ha recuperat la seva programació habitual.

  Des de l’inici del desconfinament l’emissora va començar a emetre un programa de matins en el qual poc a poc s’han anat fent entrevistes als  col·laboradors habituals de la Ràdio . El programa s’anomena “La Ràdio a casa” i serà el programa matinal fins que no es puguin recuperar les emissions de “Els matins de Ràdio Montornès”

  Difusió

 5. Espai de català a Ràdio Vilamajor

  Ràdio Vilamajor és l'emissora municipal de Sant Antoni de Vilamajor i es pot escoltar a través del dial 98.0 FM

  Difusió