Notícies

Filtres aplicats

  • Programa: Difusió > Espais lingüístics als mitjans > Ràdio [X]
  1. 700 Tastets de llengua a Ràdio Mollet

    Aquest 28 de novembre, els Tastets de llengua arriben al número set-cents, amb els Tastets de llengua dedicats al Mercat Municipal de Mollet i amb la paraula que ens ha regalat una de les parades: Roser, nom propi i símbol de l’inici d’una generació de botiguers que ha anat fent el relleu en el negoci.

    Difusió

  2. Abel Espinosa ens explica la seva experiència com a alumne en pràctiques de correcció i qualitat lingüística a Ràdio Mollet

    L’Abel és alumne del Postgrau de Correcció i Assessorament Lingüístic de la Universitat Autònoma de Barcelona i durant tres setmanes ha estat fent el mòdul de pràctiques professionals de correcció i qualitat lingüística a Ràdio Mollet. Ha estat la primera vegada que el Servei de Català de Mollet (CPNL) i Ràdio Mollet (Mollet Comunicació-Ajuntament de Mollet) han fet aquesta col·laboració amb la UAB. L'experiència ha estat molt enriquidora.

    Difusió

  3. Ensenya'm la llengua, el nou espai de l'Oficina de Català a Ràdio Montmeló

    Montmeló Sona és el programa amb què s'ha estrena Ràdio Montmeló després d'estar una bona temporada aturada i on l’Oficina de Català aportarà el seu granet de sorra per informar al poble sobre la nostra llengua i cultura.

    Difusió