Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Voluntariat per la llengua > Activitats [X]
 1. Un Sant Jordi amb màgia a Montornès del Vallès

  L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua que, a partir de la metàfora de la màgia, vol aconseguir que més gent s'animi a formar part d'aquest programa de pràctica oral del català. Aquest Sant Jordi l’exposició ha estat instal·lada a la pl. Pau Picasso de Montornès.

  Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua > Activitats

 2. La Reyes i la Naiquén s’han conegut fent teatre i ara són parella lingüística

  Una nova parella lingüística del VxL de Llinars vinculada a l’àmbit del teatre.

  Voluntariat per la llengua > Entitats col.laboradores, Voluntariat per la llengua > Activitats

 3. Xerrada virtual de Mans Unides sobre la dona en el 3r món

  El Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental organitzem un cicle d'activitats en línia adreçat, especialment, a totes les persones que formen o han format part del Voluntariat per la llengua. 

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 4. Xerrada virtual sobre la fotografia per a aprenents i voluntaris lingüístics

  El Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental organitzem un cicle d'activitats en línia adreçat, especialment, a totes les persones que formen o han format part del Voluntariat per la llengua. 

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 5. Amb el Grup de Conversa de Vilanova del VxL parlem de diversitat lingüística

  El dimecres 23 de febrer, a les 7 de la tarda, vam compartir tertúlia amb el grup de conversa de la Biblioteca Contravent de Vilanova, vinculat al VxL, format en aquests moments per tres voluntaris i dos aprenents, que es troben cada dimecres per videoconferència, mentre durin les restriccions sanitàries per la covid-19, a les 7 de la tarda.

  Voluntariat per la llengua > Activitats, Llengua i cultura > Activitats culturals > DILM

 6. Engeguem un cicle d’activitats en línia del Voluntariat per la llengua, amb una xerrada taller “La respiració és la nostra font de vitalitat”

  Ahir, dijous 28 de gener, una trentena de persones, la majoria voluntàries i aprenentes del Voluntariat per la llengua (VxL) es van connectar, a través del Teams, a la primera activitat en línia organitzada pel CNL del Vallès Oriental, que va consistir en una xerrada taller amb el títol "La respiració és la nostra font de vitalitat" a càrrec de Jessica Navarro, massatgista, terapeuta i participant en el VxL de Sant Feliu de Codines.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 7. Tornen les tertúlies en català a la biblioteca de Montornès del Vallès, de nou de manera presencial!

  Les tertúlies presencials en català van començar el curs passat de la mà d’un voluntari, en Salvador Coma, però es van haver d’interrompre a causa de la covid-19. A la biblioteca de Vilanova del Vallès, on també feia de voluntari en Salvador, la trobada es va reconvertir en tertúlia virtual.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 8. Grup de lectura en veu alta de Llinars del Vallès

  La Biblioteca Can Casas de Llinars del Vallès organitza, des de fa tres anys, un taller de lectura en veu alta en català. Hi participen, sobretot, persones grans que no tenen l'hàbit de llegir, majoritàriament no catalanoparlants i, al febrer, s'hi van afegir un alumne peruà i una alumna holandesa dels cursos de català de Llinars. 

  Voluntariat per la llengua > Activitats, Llengua i cultura > Foment de la lectura

 9. Participants al Voluntariat per la llengua i alumnes dels cursos de català de Llinars visiten el Castell Nou

  El Castell Nou, ara de titularitat municipal, és l’edifici més emblemàtic de la vila i un dels palaus renaixentistes més ben conservats del país. Es troba situat al bell mig del poble.

  Cursos de català > Altres, Voluntariat per la llengua > Activitats, Llengua i cultura > Activitats culturals