El grup de conversa de Montmeló passa a ser el Xalem xerrant

Activitats complementàries, Cursos de català

Xalem xerrant vol acollir les persones amb ganes de compartir bons moments

El verb disfrutar, tot i que és una forma prou estesa en català, no està recollida en el diccionari normatiu. Així doncs, per expressar que algú sent un viu plaer, especialment per la possessió d'una cosa, per la consecució d'una cosa desitjada es poden usar formes diverses, segons el context: gaudirfruirsentir goigdivertir-sepassar-s'ho béxalar, passar una bona estonaviure la vida, etc.

És per això que l'Oficina de Català, amb el suport d'Òmnium Montmeló, va organitzar a principis d'octubre el Grup de Conversa, ara rebatejat com a Xalem Xerrant. Perquè  xerrant hom pot practicar la llengua sense estar tan pendent del que diu i del com ho diu, senzillament gaudeix expressant-se.

Tots els dimarts, d'11 a 12 del matí, es reuneixen uns quants montmelonines i montmelonis a petar la xerrada a la Torreta. L'objectiu és que cadascú digui la seva, que es manifesti, que parli, que enraoni i alhora s'ho passi bé, conegui gent i conversin a fi d'agafar fluïdesa a l'hora de comunicar-se en català.

Qui estigui interessat/da a assistir a les converses, només cal posar-se en contacte amb l'Oficina de Català a través del correu montmelo(ELIMINAR)@cpnl.cat, trucant al 634254450 o passar per la Torreta el dia i hora en què es fan les xerrades.

Aquesta activitat és gratuïta.

Vols compartir aquesta notícia?