Alumnes del Bàsic 3 de Granollers assisteixen a una presentació de llibres de lectura fàcil

Cursos de català, Activitats complementàries, Activitats complementàries

Un grup d'alumnes d'un Bàsic 3 de Granollers van assistir ahir a la tarda a una presentació de llibres de lectura fàcil a la Biblioteca Roca Umbert de Granollers, que va anar a càrrec de la bibliotecària Marta Serra.

La bibliotecària, després de presentar breument els serveis que ofereixen les biblioteques i la importància de tenir el carnet, els va parlar de les característiques dels llibres adaptats quant a la forma (amb dibuixos / imatges, amb paraules ressaltades i explicació al marge, amb CD...), quant a la llengua (per aprendre vocabulari i estructures lingüístiques noves)  i quant als temes/continguts (temes de cultura catalana, d'arreu del món, de ficció...).

Els alumnes van poder parlar dels gèneres de novel·les que més els agraden (romàntica, terror, aventures, fantàstica, ciència-ficció, humor, policíaca, relat breu...), dels beneficis que aporta la lectura, van poder remenar els llibres per temàtiques i van triar-ne un, després de la presentació, del seu grat.

La sessió va ser molt dinàmica i profitosa. Els alumnes van intervenir en tot moment i els que no encara no tenien el carnet, se'l van fer allà mateix.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?