Es lliuren els premis del concurs lingüístic als comerços A Badia, no badis!

Voluntariat per la llengua

Aquesta tercera edició del concurs ha tingut un total de 22 establiments col·laboradors

El dia 13 de desembre, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Badia del Vallès, es van lliurar els premis del concurs lingüístic als comerços A Badia, no badis! En aquesta tercera edició del concurs hi ha participat un total de 22 establiments col·laboradors i s'han recollit 47 butlletes amb les respostes encertades.

Els premiats al concurs van ser: Rosa Casadevall, que va guanyar la panera confeccionada amb els productes cedits per les botigues col·laboradores; María Bella Hernández, que va guanyar l'abonament trimestral per a dues persones per a activitats dirigides al Complex Esportiu de Badia del Vallès i Juan Antonio Hernández, que va guanyar una caricatura de l'artista badienc Carlos Gambarte.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Encarnación Rodrigo, i la regidora responsable del SLC, Mar Bayona, van ser les encarregades de lliurar els premis del concurs.

El concurs A Badia, no badis! s'emmarca en les actuacions de promoció de coneixement i ús del català en el sector comercial i de coneixement de l'entorn, que organitza el Servei Local de Català a Badia del Vallès.

Vols compartir aquesta notícia?