El Voluntariat per la llengua celebra els 20 anys al Teatre Nacional de Catalunya

Voluntariat per la llengua, CPNL

Durant aquests anys s’han format més de 175.000 parelles lingüístiques.

Ahir, dijous 5 d’octubre, va tenir lloc la celebració dels 20 anys del Voluntariat per la llengua al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

Més de 800 participants del programa de tot Catalunya van omplir la Sala Gran del teatre i van poder gaudir e l’obra La plaça del Diamant (Mercè Rodoreda), dirigida per Carlota Subirós.

Del nostre centre hi van assistir un total de 35 persones, entre les quals hi havia voluntaris, aprenents i representants de comerços i d'entats col·laboradores.

Foto de grup a les escales del TNC

Abans de la representació teatral, al vestíbul del TNC s’hi va poder veure l’exposició “Quan parles fas màgia”, i el mag Eduard Juanola va fer alguns jocs de màgia. I uns minuts abans de començar l’obra, la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, va dedicar unes paraules a totes les persones implicades en la màgia del Voluntariat per la llengua.

El Voluntariat per la llengua és el programa de parelles lingüístiques de la Secretaria de Política Lingüística que gestiona territorialment el Consorci per a la Normalització Lingüística. Les parelles lingüístiques es troben 1 hora a la setmana, durant 10 setmanes, per conversar distesament en català. La modalitat pot ser presencial o virtual. 

Per a més informació: http://www.vxl.cat/ o bé es pot trucar al telèfon de contacte 637 388 189.

Vols compartir aquesta notícia?