Finalitza el curs inicial per a mares i pares a Cerdanyola

Cursos de català

Durant el tercer trimestre del curs, el Servei Local de Català de Cerdanyola ha impartit unes sessions de nivell inicial per a mares i pares a l’Escola Sant Martí, gràcies a la dotació del Pla de millora d’oportunitats educatives (PMOE) que han rebut els centres educatius amb més complexitat per pal·liar els efectes de les desigualtats educatives derivades de la covid-19.

El Departament d'Educació i el Consorci per a la Normalització Lingüística col·laboren en el projecte subvencionat amb fons socials europeus per oferir classes de català dirigides a famílies dels centres educatius d'alta complexitat, dins de les mesures d’acompanyament, implicació i participació de les famílies.

En el cas concret d’aquest curs de l’Escola Sant Martí hi han participat 13 alumnes, tots pares i mares de l’escola, provinents de Catalunya, Cuba, el Marroc, la República Dominicana, Ucraïna, Rússia, Xile i la Xina.

Les mares i pares han participat a un total de 14 sessions d'una hora i mitja que coincidien en l'horari de tarda de l'escola. El curs ha estat eminentment pràctic i tots els alumnes han mostrat un gran interès en aprendre i conèixer aspectes del català que els seran útils a la vida quotidiana. El grup va expressar al final del curs les ganes de continuar aprenent català i de repetir l'experiència. (El millor exemple és el vídeo que van gravar a l'última sessió i que ha estat part de l'avaluació que van superar amb èxit).

Vols compartir aquesta notícia?