Cloenda dels cursos de nivell bàsic a la Terra Alta

Cursos de català

El dimarts, 4 de juliol, el Servei Comarcal de Català de la Terra Alta va celebrar el final dels cursos de català dels nivells bàsic 1 i bàsic 2 presencials.

Els cursos de català dels nivells bàsic 1 i bàsic 2 es van impartir durant el tercer trimestre del curs. Per a l’últim dia, els alumnes van preparar plats típics dels seus països d'origen, que van poder degustar entre tots els participants.

En total, en el darrer trimestre van ser 17 els alumnes que van assolir el curs del nivell bàsic 1 i 15 alumnes el de bàsic 2. Tots ells van rebre el certificat d'aprofitament, igual que se'ls va esperonar a seguir estudiant el català.

Durant el curs 2022-2023, el Servei Comarcal de Català de la Terra Alta va organitzar 3 cursos de nivell bàsic 1, més un altre de nivell bàsic 2, tots quatre en modalitat presencial, els quals van comptar amb una inscripció de 121 alumnes nouvinguts que resideixen a la Terra Alta. A més d'aquests cursos, també en va impartir 4 en línia, corresponents als nivells B2 i C1, amb una inscripció de 85 alumnes. Per tant, cal destacar l'augment de persones que s'interessen per aprendre català i posar-lo en pràctica a la societat catalana d'acollida.

Vols compartir aquesta notícia?