L’alumnat del nivell inicial de la Palma d’Ebre aprèn més vocabulari jugant

Cursos de català, Oci en català

Dimecres 24 de maig, els alumnes del curs Inicial de la Palma d'Ebre van reforçar el vocabulari amb una sessió dedicada a construir puzles i encadenats, a través del programa Totjoc del Consorci per a la Normalització Lingüística, que promou el joc i la joguina en català.

Els alumnes de la Palma d'Ebre aprenen jugant.

Amb unes fitxes de dòmino que combinaven textos i fotografies, els aprenents havien de relacionar-los i elaborar una seqüència d'imatges i paraules encadenades. Per a l'alumnat va ser una sessió diferent en què es van sorprendre de la quantitat de paraules que ja han començat a adquirir. El vocabulari que van reforçar va ser divers: fruites i verdures, professions, accions habituals, esports, parts del cos...

Els alumnes es van adonar que jugant aprenien molts de mots nous i que podien comunicar-se en català quan es relacionaven amb els companys. A més a més, s'ho van passar molt bé.

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre té una petita ludoteca de jocs en català per tal de fomentar l'aprenentatge de la llengua d'una manera més lúdica entre les persones que assisteixen als cursos.  

Vols compartir aquesta notícia?