Préstec de jocs a l’associació Atzavara-arrels

Oci en català

Des del 2013, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) dona a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català a través del programa Totjoc, per tal de fomentar l'ús d'aquesta llengua a través de l’entreteniment.

Durant el tercer trimestre del curs 2022-2023 es va cedir a l'associació Atzavara-arrels de Tortosa un exemplar del joc Lletra a lletra i de I speak 6 languages perquè els usuaris poguessin treballar la llengua catalana jugant. 

Jugar en qualsevol idioma contribueix a fomentar l'ús de la llengua en què s'interactua, a la vegada que es millora la competència i lingüística i s'aprèn d'una manera lúdica la variant més col·loquial de la llengua. Els creadors dels jocs van deixar exemplars al CPNL, és per aquest motiu que els infants i joves, en aquest cas de Tortosa, poden gaudir-los i xalar aprenent.

Els usuaris de l’associació reben suport educatiu amb l'objectiu de millorar les competències curriculars d'educació primària i secundària. Atzavara-arrels és una associació plural, oberta i participativa amb l'objectiu d'afavorir la interculturalitat, la cohesió social i l'acció comunitària.

Vols compartir aquesta notícia?