L’alumnat del Bàsic 1 d’Amposta acomiada el curs d'una manera ben dolça

Cursos de català

El passat 20 de març va finalitzar el curs Bàsic 1, impartit a la capital del Montsià, i l’alumnat el va voler acomiadar d'una forma especial

Aprofitant el tema de l'alimentació, l'Aura, una de les aprenents, amb la complicitat dels seus companys, va preparar un bonic pastís amb la finalitat d'explicar, en català, com l'havia preparat i els ingredients que hi duia. Així mateix, va aprofitar per agrair, juntament amb la resta de l’alumnat, el seu pas pel curs.

Amb aquest gest es deixa entreveure que tothom s'ha sentit a gust a les classes i que el seu objectiu, tal com es pot observar a la fotografia, s'ha portat a terme amb èxit: "Parlar una mica el català".

Fets com aquests constaten part de la feina del Consorci per a la Normalització Lingüística, que intenta apropar la llengua catalana a persones nouvingudes de manera planera i fructífera per tal que els seus usuaris se sentin còmodes amb l'aprenentatge i no oblidin que la parla és un dels pilars més importants per poder adaptar-se en un altre país.

Vols compartir aquesta notícia?