Finalitzen els cursos del primer trimestre del període 2022-2023

Cursos de català, Cursos de català

Han finalitzat els cursos de català per a adults impartits o tutoritzats des del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) en el primer trimestre del període 2022-2023.

Durant el mes de desembre van finalitzar els cursos del primer trimestre. L’alumnat va realitzar activitats d'aprenentatge tant dins com fora de l'aula. Aquestes van servir per reforçar coneixements en un entorn diferent de la classe, a la vegada que els va permetre conèixer l'entorn en què viuen. 

L'oferta va incloure trenta-tres cursos de llengua catalana, des del nivell Ep! Escolta i Parla fins al Superior, trenta dels quals van ser presencials i es van impartir a les poblacions de l'Ametlla de Mar, Amposta, Batea, Deltebre, Flix, Móra d'Ebre, Roquetes, Sant Jaume d'Enveja, la Sénia i Tortosa. Quant a l'oferta en línia, des del CNLTE es van tutoritzar tres cursos de diferents nivells: Elemental 3, Suficiència 3 i Superior (C2), amb alumnat resident arreu de Catalunya.

De l’oferta, cal destacar l'organització de diversos cursos presencials dels nivells Inicial i Bàsic, adreçats a persones no catalanoparlants pertanyents a col·lectius específics, uns programes de formació de diferents departaments de la Generalitat de Catalunya que compten amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE) i el suport dels consells comarcals i ajuntaments implicats.

Des del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre felicitem l'alumnat per la feina feta i els encoratgem perquè continuïn en l'aprenentatge de la llengua catalana.

Vols compartir aquesta notícia?