Cloenda de dos cursos de nivell Inicial i Bàsic 1 al Baix Ebre

Cursos de català, Cursos de català

Finalitzen dos cursos destinats a persones d'origen migrat que s'han impartit al Baix Ebre: un a Deltebre i l'altre a Tortosa.

Dimecres 14 de desembre, l'alumnat de Bàsic 1 de Deltebre va acabar les classes. Els continguts treballats van ser molt diversos, però principalment es van centrar en el vocabulari del dia a dia i en les tradicions i els costums tant d'aquí com dels seus països d'origen. La valoració del curs va ser molt positiva amb un trimestre molt enriquidor, on els uns van aprendre dels altres.

Dijous 15, també, van acabar les classes el grup de nivell Inicial que es va impartir a l'Escola Ferreries, a Tortosa. En aquest cas, el grup estava format per mares d'alumnes del centre educatiu. Durant el curs van aprendre expressions bàsiques del dia a dia i d'altres relacionades amb l'escola, amb l'objectiu d'acompanyar els seus fills en l’etapa educativa. Es van dedicar les últimes classes a aprendre vocabulari relacionat amb la cuina i el menjar. L'última sessió va servir per concloure el tema amb un esmorzar compartit, on les alumnes van poder presentar, en català, els plats que van portar.

Vols compartir aquesta notícia?