Finalitza el curs de Móra d'Ebre amb un taller de jocs

Cursos de català, Cursos de català, Oci en català

Dilluns 12 de desembre va acabar el curs de català Inicial de l'SCC de la Ribera d'Ebre. En aquestes classes presencials s'hi van inscriure 18 alumnes no catalanoparlants residents en diferents poblacions de la comarca: Móra d'Ebre, Móra la Nova, Benissanet, Miravet i Rasquera.

Taller de jocs en català al curs Inicial de Móra d'Ebre.

Durant el curs, els estudiants van aprendre a expressar-se oralment i per escrit amb expressions quotidianes i frases molt senzilles amb l'objectiu que es puguin comunicar en català en el seu entorn més proper: saludar i acomiadar-se, presentar-se a un mateix i la família, explicar on viuen, on treballen, anar a comprar aliments i preparar àpats, explicar al metge què els passa, moure's pel poble...

En l'última sessió, l'alumnat va gaudir d'un taller de jocs, a través de la campanya Totjoc del Consorci per a la Normalització Lingüística, que promou el joc i la joguina en català. Els alumnes es van adonar que jugant recordaven moltes paraules del vocabulari que havien treballat a classe i, a més, s'ho van passar molt bé.

Vols compartir aquesta notícia?