Mig miler d'alumnes comencen els cursos de català per a adults a les Terres de l'Ebre

Cursos de català

Més de 500 persones s'han inscrit als cursos de català per a adults que s'impartixen o es tutoritzen des del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) en el primer trimestre del període 2022-2023.

L'oferta inclou trenta-tres cursos de llengua catalana, des del nivell Ep! Escolta i Parla fins al Superior, trenta dels quals són presencials i s'impartixen a les poblacions de l'Ametlla de Mar, Amposta, Batea, Deltebre, Flix, Móra d'Ebre, Roquetes, Sant Jaume d'Enveja, la Sénia i Tortosa. Quant a l'oferta en línia, des del CNLTE es tutoritzen tres cursos de diferents nivells: Elemental 3, Suficiència 3 i Superior (C2), amb alumnat resident arreu de Catalunya.

De la present oferta, cal destacar l'organització de diversos cursos presencials dels nivells Inicial i Bàsic, adreçats a persones no catalanoparlants pertanyents a col·lectius específics, uns programes de formació de diferents departaments de la Generalitat de Catalunya que compten amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE) i el suport dels consells comarcals i ajuntaments implicats.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ja treballa per a l'oferta de cursos de cara al proper període d'inscripcions, que serà al desembre. A més, també hi haurà nova oferta de nivell Superior durant el primer trimestre del 2023. Tots els nous períodes d'inscripció i acreditació de nivell es publicaran amb antelació al web i a les xarxes socials del CPNL.

Vols compartir aquesta notícia?