Sessió Totjoc per a celebrar l’últim dia de classe del curs de nivell inicial de Móra d’Ebre

Oci en català

Dilluns 20 de juny va finalitzar el curs de català inicial que s'ha dut a terme al Centre de Formació d'Adults de Móra d'Ebre. En aquestes classes presencials s'hi han inscrit 18 alumnes no catalanoparlants residents en diferents poblacions de la comarca de la Ribera d'Ebre i el Priorat: Móra d'Ebre, Benissanet i Falset.

Durant el curs, els alumnes han après a utilitzar oralment i per escrit expressions quotidianes i frases molt senzilles encaminades a satisfer les primeres necessitats en àmbits comunicatius i sobre temes molt propers: saludar i acomiadar-se, presentar-se un mateix i la família, explicar on viuen, anar a treballar, comprar aliments i preparar àpats, vestir-se, anar al metge, moure's pel poble, fer activitats diàries...

En la darrera sessió, els alumnes van experimentar que poden seguir treballant allò que han assimilat sense esforç i lúdicament. A través del programa Totjoc del Consorci per a la Normalització Lingüística, que promou el joc i la joguina en català, van reforçar el vocabulari que els han ensenyat a les classes. Aprendre jugant és més divertit.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?