Un total de 385 alumnes s'inscriuen als cursos de català a les Terres de l’Ebre

Cursos de català

L'oferta inclou 23 cursos, majoritàriament presencials, organitzats a les poblacions de l'Aldea, Amposta, Deltebre, Gandesa, Móra d'Ebre, Sant Jaume d'Enveja, la Sénia, Tortosa i Ulldecona.

Un total de 285 persones s'han inscrit als cursos de català per a adults que s'impartixen o es tutoritzen des del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) des del passat 4 d'abril, data d'inici del tercer trimestre del període 2021-2022.

Actualment, el CNLTE impartix un total de 23 cursos de català per a adults, majoritàriament adreçats a persones no catalanoparlants i en la modalitat presencial. Destaca l'oferta de cursos de nivells Inicial, Bàsic i de llengua oral Ep! Escolta i parla, que s'impartixen en nou localitats del territori: l'Aldea, Amposta, Deltebre, Gandesa, Móra d'Ebre, Sant Jaume d'Enveja, la Sénia, Tortosa i Ulldecona.

Entre aquests cursos n'hi ha 7 que formen part d'un programa d'acolliment lingüístic promogut per la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme de la Generalitat de Catalunya que s'impartixen a l'Aldea, Deltebre, Sant Jaume d'Enveja, la Sénia i Ulldecona. Entre els mesos d'abril i juny s'iniciaran altres cursos d'aquest programa en altres localitats del territori.

D'altra banda, per a persones catalanoparlants, s'impartixen cursos en línia tutoritzats des de Gandesa, Móra d'Ebre i Tortosa dels nivells Elemental 3, Suficiència 3 i Superior.

Vols compartir aquesta notícia?