Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Voluntariat per la llengua > Activitats [X]
 1. El VxL de Terrassa reprèn les tertúlies en català

  Cada setmana, tres voluntaris i una voluntàries del programa condueixen una xerrada informal per posar en pràctica la llengua catalana en un ambient proper i distès

  L'any 2022, més d'una trentena d'aprenents van participar-hi.

  Voluntariat per la llengua

 2. Matinal del Voluntariat per la llengua Rubí per l'entorn natural

  Una trentena de participants, la gran majoria aprenents i voluntaris del Voluntariat per la llengua, van assistir a aquesta nova activitat presencial del VxL a la ciutat.

  Cal destacar la presència dels aprenents de la tertúlia que la voluntària Montserrat Ventura condueix al Centre Cívic Rubí.

  Voluntariat per la llengua

 3. La primera festa del voluntariat de Terrassa va esdevenir tot un èxit

  El Voluntariat per la llengua participa a la 1a Festa del Voluntariat de Terrassa organitzada per la Taula del Voluntariat de Terrassa que aplega 10 entitats de la ciutat.

  La festa en reconeixement a la tasca de tots els voluntaris i voluntàries va aplegar un gran nombre de persones, les quals van poder gaudir d’un munt d’activitats durant tota la tarda.

  Voluntariat per la llengua

 4. El Voluntariat per la llengua torna a la presencialitat: ens endinsem en la història de Rubí

  Activitat conduïda per l'empresa Rubí Guiem i patrocinada per Òmnium Cultural de Rubí Aquest dissabte 7 de maig vam gaudir novament d'una activitat presencial, "com les d'abans".

  Voluntariat per la llengua

 5. Tertúlia a l'establiment adherit Forn Carné de Terrassa

  El grup de tertúlia de l’Inda, de dimarts a la tarda, del Voluntariat per la Llengua de Terrassa aquesta setmana ha visitat l’establiment adherit al programa Forn Carné per tal de trobar-se, xerrar i prendre alguna cosa.

  Voluntariat per la llengua