Participants del VxL de Terrassa i el CET surten a caminar per l’Anella Verda

Voluntariat per la llengua, De la competència a l'ús

Dos socis del Centre Excursionista de Terrassa fan de guia

Un grup voluntaris i aprenents del VxL, i alguns alumnes dels cursos de català, es va trobar el dia 16 de març per explorar l'Anella Verda de la ciutat. La sortida, organitzada pel Voluntariat per la Llengua, amb la col·laboració del Centre Excursionista de Terrassa, entitat adherida al Voluntariat, va ser conduïda per dos dels seus socis, el Quim Prunés i l'Elisabet Eixach.

Durant el recorregut de tres hores aproximadament, els participants van l'oportunitat de gaudir de la bellesa natural i descobrir alguns racons del territori, a més d'establir nous vincles socials i practicar el català en un ambient relaxat i agradable.

Durant l’itinerari alguns participants explicaven a la resta del grup informacions sobre els punts on anaven fent parades: el llac Petit, la font de la Misèria, la font de la Bardissa, Can Bogunyà, Can Carbonell i el Parc Audiovisual de Catalunya.

Tothom va valorar la jornada com una experiència enriquidora i positiva, en què els participants van reforçar la pràctica del català en un ambient diferent i coneixent l'entorn natural local.

Vols compartir aquesta notícia?